Rudimenti's Access Depot - The Curiously Strong Rudimenti.

Köpt nya säng

Vi köpte en ny säng förra året och det har varit hur bra som helst. Nästa gång jag köper säng tänker jag gå till samma ställe, hoppas det inte blir på många många år. Den är riktigt bra och skön, vi vänder på madrassen då och då för bästa effekt. 

Jag tror att jag känner mig mer död än levande just nu. Skulle mer än gärna vilja gå hem nu, jag känner att jag börjar få feber. Ont i varenda muskel i kroppen, snuvig och alldeles täppt i bihålorna, trött som tusan och vill bara gå och lägga mig under ett täcke och vakna nästa år.

Ont i magen har jag också för den delen, denna jobbiga tiden på månaden för en tjej. Jag kanske klagar lite mycket just nu men det är bara skönt att skriva av sig. Jag tror och hoppas inte att någon kommer läsa det här någon gång.