Rudimenti's Access Depot - The Curiously Strong Rudimenti.

Är nytt alltid bättre?

När bilen blir en börda känner jag att man bara ska skita i den och skrota den men min man tycker inte riktigt samma. Så nu är den inne på en scania verkstad. Bilen är ju hans lilla älskling, inte för att jag förstår hur man kan bli så fäst vid en materiell sak men han säger att de har ett speciellt band dom två. Han försökte likna det med min kärlel för skor, problemet är att jag inte är som alla andra tjejer vilket han verkar tro utan jag gillar inte ens skor så värst och jag hatar att shoppa, ändå ska han alltid dra tjejer älskar kläder och skor kortet med mig. 

Nu har vilken i alla fall kraschat igen, det känns som att den bara gör det hela tiden. Ska inte bilar hålla i massa år och bara vara felfria och transportera en dit man vill åka? För mig spelar det ingen som helst roll vad för typ av bil dom vi kör   jag vill bara att den faktiskt kör. Ibland känns det som att dom gamla och fula bilarna är mycket mer tillförlitliga än dom nya. Och jag tycker därför att vi ska skaffa en gammal och ful bil istället för den vi har nu men enligt maken så kommer det inte någonsin på tal. Och han ber mig nästan sänka rösten när jag säger det eftersom att han inte vill att bilen ska höra det och bli sårad. Förstår ni att jag lever med ett psykfall?! 

Jag känner att det hela är lite som med mobiler, varför har man inte bara en gammal nokia som fungerat och lets face it, aldrig kommer att gå sönder. Nej nej istället ska man envisas om att ha en iPhone som går sönder bara om man tittar på den.